روغن زیتون |
2 قاشق غذاخوری |
پیاز شیرین خلالی شده |
2 عدد یا تقریبا 5 فنجان |
خامه ترش |
1 فنجان |
دوغ |
1/2 فنجان |
نمک |
1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه سس پیاز کاراملی :
حدود 20 دقیقه پیازهای خلالی شده را روی حرارت متوسط تفت دهید تا کاملا کاراملی رنگ شوند.
سپس 1 قاشق غذاخوری آب به آن اضافه کرده و روی حرار بسیار کم بگذارید تا آب به خرد پیازها برود.
زیر تابه را خاموش کرده و بگذارید برای 1 ساعت خوب سرد شود.
حدود یک قاشق غذاخوری از پیازهای سرخ شده را کنار بگذارید.
درون کاسه بزرگی دوغ، خامه ترش و نمک را با هم کاملا مخلوط کنید.
پیازهای کاراملی شده را درون این سس ریخته و کاملا هم بزنید.
برای تزیین یک قاشق پیاز کاراملی را روی سس بریزید.
این سس را همراه با چیپس میل کرده و از طعم متفاوت ان لذت ببرید.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: عذا ایرانی ، ،
برچسبها: