پودر شکر و روغن جامد را خوب هم می زنیم تا لطیف شود پودر حل و آرد را الک کرد و به مواد فوق اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم چون این خمیر خشک است و باورز دادن چسبندگی پیدا می کند باید این خمیر را گول کرد و 24 ساعت در یخچال استراحت می دهیم بعد آن را قالب می زنیم با حرارت 170 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه یک مقدار گلاب به مواد اضافه می کنیم و کاملا هم می زنیم وقتی که 24 ساعت در یخچال نگه نداشتیم خمیر را بعد از 24 ساعت از یحچال بیرون می اوریم بعد روی سینی صاف مواد را می گذاریم و به وردنی صاف می کنیم و با انواع قالب کوچک ب شکل های مختلف در می اوریم در قالب مخصوصی که مستطیل است با ورق پوستی یا روغن داخل قالب فلزی قرار می دهیم اگر قالب فلزی باشد بهتر است فرگاز را وقت برای شیرینی نخود چی وقت پایین را روشن می کنیم.
نظرات شما عزیزان:
موضوعات مرتبط: عذا ایرانی ، ،
برچسبها: