نحوه تنظیم لینک (link) در استایل css

تبلیغات

موضوعات

نویسندگان

پشتيباني آنلاين

    پشتيباني آنلاين

درباره ما

    یادداشت کن لذت ببر
    به وبلاگ من خوش آمدید امیدوارم مطالبی که در وبلاگ براتون گذاشتم مورد استفاده تان قرار بگیرد و خوشتان بیاید اگر هم از مطالب خوشتان امد یا دوست نداشتید حتما در قسمت نظرات بنویسید خوشحال میشم نظرات شما عزیزان را بدانم.این وبلاگ در تاریخ اذر ماه 1393 شروع به کار کرده برای شما دوستان عزیز.......... امیدوارم روز خوبی داشته باشید در وبلاگ بنده .

امکانات جانبی



ورود کاربران

    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟

عضويت سريع

    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری

آمار

    آمار مطالب آمار مطالب
    کل مطالب کل مطالب : 3467
    کل نظرات کل نظرات : 40
    آمار کاربران آمار کاربران
    افراد آنلاین افراد آنلاین : 1
    تعداد اعضا تعداد اعضا : 18

    آمار بازدیدآمار بازدید
    بازدید امروز بازدید امروز : 1729
    بازدید دیروز بازدید دیروز : 140
    ورودی امروز گوگل ورودی امروز گوگل : 173
    ورودی گوگل دیروز ورودی گوگل دیروز : 14
    آي پي امروز آي پي امروز : 576
    آي پي ديروز آي پي ديروز : 47
    بازدید هفته بازدید هفته : 1869
    بازدید ماه بازدید ماه : 2291
    بازدید سال بازدید سال : 96966
    بازدید کلی بازدید کلی : 284361

    اطلاعات شما اطلاعات شما
    آی پی آی پی : 3.138.120.55
    مرورگر مرورگر :
    سیستم عامل سیستم عامل :
    تاریخ امروز امروز :

چت باکس


    نام :
    وب :
    پیام :
    2+2=:
    (Refresh)

پربازدید

تصادفی

تبادل لینک

    تبادل لینک هوشمند

    برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان یادداشت کن لذت ببر و آدرس yaddashtkon.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






خبرنامه

    براي اطلاع از آپيدت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



آخرین نطرات

نحوه تنظیم لینک (link) در استایل css

نحوه تنظیم لینک (link) در استایل css

در ادامه مباحث آموزشی استایل نویسی با css، نوبت به آشنایی با خواص کاربردی این زبان در نحوه تنظیم لینک های وب است، حتما در صفحات مختلف در اینترنت با اینگونه لینک ها آشنا هستید که با بردن نشانه گر(ماوس) روی آنها به فرض رنگ متن لینک تغییر می کند و یا پس از دیدن یک لینک، به رنگی دیگر نشان داده می شود، جالب است اگر بدانید تمام این ویژگی ها با کمک css خلق می شوند و این چیزی است که در ادامه آموزش به آن خواهیم پرداخت، یادآور می شویم که مطالب مطرح شده سلسله وار به هم مرتبط هستند، لذا اگر نکته ای به نظرتان مبهم است، لطفا قبل از طرح سوال، به آموزش های پیشین مراجعه کنید.

 

تعریف یک لینک در html


همانطور که قبلا گفتیم، css به خودی خود کاربردی ندارد و در کنار تگ های html است که قدرت آن مشخص می شود، لذا وقتی صحبت از تنظیم لینک در css است، باید ابتدا ببینیم که اصلا لینک در html چگونه تعریف می شود؛ یک لینک (hyperlink) در html با تگ href و a تعریف می شود و با افزودن کلاس (class) یا آی دی (id) به آن، یا قرار دادن لینک، درون یک بلاک دیگر که از (class) و آی دی (id) در css پیروی می کند، با خواص ظاهری تنظیم می شود که در زیر نمونه ای از کاربرد آن را ملاحظه می کنید.

<a href="http://webgoo.ir" title="وبگو" target="_self" class="your-css-class" id="your-css-id">وبگو | آموزش برنامه نویسی و مهارتهای وب</a>


تاریخ ارسال پست: پنج شنبه 15 بهمن 1394 ساعت: 1:1
می پسندم نمی پسندم

مقدمه ای بر CSS، جادوگر طراحی وب!

مقدمه ای بر CSS، جادوگر طراحی وب!

CSS مخففی از سرواژه های Cascading Style Sheets و در اصطلاح به معنی زبانی کمکی جهت شکل دهی ظاهر و فرم صفحات وب (HTML) است، تیتر مطلب گویا است که CSS را باید به راستی جادوگر طراحی وب نامید!، اگر تجربه کار با آن را داشته باشید حتما شما هم با نظر ما موافقید، فلسفه پیدایش CSS به آسان کردن کار طراحان صفحات وب جهت شکل دهی و فرم بندی ایده هایشان بر می گردد، پیش از این برای اینکه به فرض رنگ فونت یک متن را در صفحات مختلف تغییر دهیم، ناچار بودیم در هر صفحه فونتمان را پیدا کنیم و با هزاران رنج و مشقت و صرف وقت زیاد، تک تک آنها را ویرایش کنیم، اما با آمدن CSS، کار خیلی راحت شد! برای پی بردن به اهمیت این زبان (کمکی) و دیدن چند مثال، با ما همراه باشید.

 

فرمت بندی بدون استفاده از css


کد زیر بدون استفاده از CSS فرمت بندی شده است (برای تست کافی است کد را در یک ویرایشگر متنی یا HTML کپی و ذخیره کنید



تاریخ ارسال پست: پنج شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:59
می پسندم نمی پسندم

کاربرد خاصیت height و width در css

کاربرد خاصیت height و width در css

خاصیت هایی که تا این قسمت از آموزش مقدماتی css به آنها پرداختیم با دو ویژگی دیگر تکمیل می شوند که height و width نام دارند، همان طور که از عناوین آنها پیدا است، از این خاصیت ها برای تعیین میزان عرض و ارتفاع عناصر در صفحات وب استفاده می شود که می توانند بسته به هدف شما مقادیری اعم از پیکسل، درصد و... داشته باشند، در کنار این دو ویژگی اصلی، ویژگی های فرعی max-height ،max-width ،min-width و min-height نیز وجود دارند که ممکن است در استایل نویسی css و در برخی مواقع کاربردهایی داشته باشند، به هر صورت در ادامه آموزش در حد امکان به بررسی تفصیلی آنها خواهیم پرداخت.

 

خاصیت height در css


همان طور که پیش تر گفته ایم، قابلیت های ظاهری تگ های html در صفحات وب با استفاده از ویژگی های css قابل کنترل هستند، به طور مثال بلاک های div، پاراگراف ها یا تگ p، تگ span، تگ body و امثال آن می توانند بنا به نیاز شما ویژگی هایی مانند رنگ پس زمینه، رنگ متن، نوع متن، میزان حاشیه، خطوط و... را داشته باشند که تمام آنها با css قابل تنظیم است و پیش از این تا حدود زیادی به آنها اشاره کرده ایم، قابلیت کنترل ارتفاع یکی دیگر از مواردی است که می توان با css به آن دست یافت، خاصیتی که css برای این منظور در نظر گرفته است، ویژگی height است که با مقادیر پیکسلی، درصدی و... مقدار دهی می شود، در مثال زیر به صورت کاربردی با این عنصر آشنا می شویم



تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:57
می پسندم نمی پسندم

کاربرد خاصیت display در CSS

کاربرد خاصیت display در CSS

همان طور که تا این قسمت از آموزش های مقدماتی استایل نویسی با css ملاحظه کردید، این زبان کمکی برای ایجاد جلوه های ظاهری و فرمت بندی کدها و عناصر html از خاصیت های ویژه خود استفاده می کند که هر کدام از آنها کاربرد خاصی دارند و بر روی عناصر به خصوصی تاثیرگذار هستند، یکی دیگر از این خاصیت ها display نام دارد که تعیین کننده نحوه نمایش یک عنصر (به صورت بلاک، جدول، لایه مخفی و...) در صفحات وب است،  display با مقادیر متفاوت، تنظیمات متفاوتی نیز در اختیار طراحان وب قرار می دهد، در ادامه آموزش با کاربرد این خاصیت در css بیشتر آشنا خواهیم شد.

 

ویژگی display


همان طور که پیش از این اشاره شد، ویژگی display برای تنظیم نحوه نمایش عناصر در صفحات وب به کار می رود و بدین منظور مقادیر متفاوتی می پذیرد که هر کدام از آنها کاربرد خاصی دارند، از جمله این مقادیر می توان block، table ، inline-block، none، list-item و... را نام برد، در زیر به تفصیل به این موارد اشاره می کنیم



تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:55
می پسندم نمی پسندم

کار با ویژگی های font و text در css

کار با ویژگی های font و text در css

پیش از این در بخش آموزش مقدماتی css، از کاربرد این زبان، نحوه تعریف و استفاده از کلاس (class) و آی دی (id) صحبت کردیم، همچنین با نحوه کار رنگ ها و تصاویر پس زمینه (Backgrounds) و ویژگی های آنها بیشتر آشنا شدیم و مثال هایی را در این خصوص به صورت صفحاتی کمی و بیش ساده با الگوهای دلخواه، مرور کردیم، اکنون در ادامه بحث آموزش های مقدماتی css می خواهیم با یکی دیگر از کاربردهای این زبان آشنا شویم و آن کار با فونت و متن و بررسی تنظیمات آنها است.

 

کار با فونت (Font) در css:


همانطور که قبلا گفتیم، css به عنوان ابزاری کمکی در شکل دهی ظاهر محتوای صفحاوت وب (html) کابرد دارد، به عبارتی از آن برای ایجاد استایل های مورد نظر برای عناصر صفحات وب که می تواند به فرض فونت مطالب باشد، استفاده می شود.

 

تنظیم حروف چپ به راست یا راست به چپ با direction:




تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:53
می پسندم نمی پسندم

کار با ویژگی position و float در CSS

کار با ویژگی position و float در CSS

از جمله مباحث پیشرفته در زمینه استایل نویسی وب با CSS، بحث استفاده از position  و float برای شناور کردن عناصر مختلف در صفحات به نحو دلخواه و مورد انتظار است، آشنایی با این خاصیت ها را می توان نقطه آغاز استایل نویسی حرفه ای برشمرد چرا که معمولا در بسیاری از جلوه های ویژه و امکانات مورد نیاز برای ساخت واسط کاربری (UI یا User Interface) مناسب در صفحات وب، ناگزیر، این خواص استاندارد استفاده خواهند شد، به طور مثال منو های طراحی شده با CSS، باکس های شناور و واکنش پذیر (Interactive)، افزونه ها و widget ها و...، لذا در ادامه آموزش های مقدماتی قصد داریم در حد امکان به دو خاصیت position  و float بپردازیم.

 

خاصیت position


همان طور که پیش از این اشاره شد، خاصیت position جزء خاصیت های کلیدی و حرفه ای در CSS محسوب می شود، این خاصیت امکان تعریف و استقرار عناصر به صورت شناور یا ثابت در هر نقطه از صفحه نمایش (در چهار جهت اصلی) را میسر می کند که در طراحی وب بسیار کاربرد دارد، position مقادیر متعددی به شرح زیر می پذیرد:
absolute :
مقادیر absolute یا مطلق به معنی موقعیت عنصر از بالاترین تگ والد (معمولا body یا سند HTML) است.
relative :
مقادیر relative یا نسبی به معنی موقعیت عنصر از تگ والد (تگی که عنصر، فرزند آن محسوب می شود) است.
fixed :
مقادیر fixed یا تثبیت شده به معنی ثابت شدن موقعیت عنصر در محلی تعریف شده است (که حتی با اسکرول نیز تغییر نخواهد کرد).
static :
مقادیر static یا ایستا حالت پیش فرض عناصر در صفحات وب است که در واقع با این خاصیت، موقعیت یک عنصر در کنار سایر عناصر موجود در صفحات HTML پردازش می شود.
در ادامه هر یک از مقادیر بالا را همراه با مثال بررسی خواهیم کرد



تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:52
می پسندم نمی پسندم

کار با border و outline در css

کار با border و outline در css

در طراحی و فرم بندی ظاهر صفحات وب، از خصوصیات زیادی در css استفاده می شود که هر کدام می توانند قابلیتی ویژه را برایمان ایجاد نمایند تا به کمک آن قابلیت، به هدف مورد انتظار خود دست یابیم، یکی از این ویژگی ها، قابلیت ایجاد انواع خطوط به شکل ها و طرح های مختلف در وب با استفاده از ویژگی های border و outline در css است که بی گمان کم تر طراحی پیدا می شود که از آنها در قالب ها، طرح ها یا صفحات خود استفاده نکرده باشد، لذا در این قسمت از آموزش مقدماتی css، به این موضوع حتی الامکان به صورت کامل خواهیم پرداخت.

 

ایجاد خط با ویژگی border در css


با استفاده از ویژگی border در css می توان به راحتی انواع مختلف خطوط را برای لایه ها و عناصر صفحات وب تعریف و تنظیم کرد، برای انجام این کار، ویژگی border معمولا از تنظیمات و مقادیر زیرمجموعه خود استفاده می کند که به طور دقیق، رنگ، اندازه خطوط، نوع و... را مشخص می کنند، به مثال زیر که یک کلاس در css است توجه کنید



تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:50
می پسندم نمی پسندم

کار با Backgrounds و ویژگی های آن در CSS

کار با Backgrounds و ویژگی های آن در CSS

بعد از آشنایی نسبی با css، تعریف کلاس (class) و آی دی (ID)، نوبت به فراگیری تنظیمات مربوط به Backgrounds در CSS است، خوشبختانه CSS قابلیت های تقریبا کاملی در این خصوص دارد و هرآنچه که در طراحی وب فکرش را بکنیم با کد های آن دست یافتنی است، در ادامه خواهیم گفت که چگونه می توانید پس زمینه یا Background صفحات، لایه ها و المان های مورد نظر خود را با ویژگی های color، image، repeat، attachment و position به زیبایی شکل دهید و از آنها به طور سفارشی استفاده کنید.

شیوه نگارش کلی این عنصر و زیرمجموعه های آن به شکل زیر است:


تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:49
می پسندم نمی پسندم

حوه تنظیم لیست با تگ ul li در css

حوه تنظیم لیست با تگ ul li در css

همان طور که در مطالب قبلی از بخش آموزش مقدماتی css گفتیم، استایل های css قابلیت های بسیار خوبی در نحوه کنترل تگ ها و عناصر html در صفحات وب در اختیارمان قرار می دهند، تا حدی که امروزه دیگر کسی به طراحی وب بدون استفاده از آنها فکر نمی کند، در ادامه آموزش ها، این بار می خواهیم نحوه کنترل شکل ظاهری تگ های ul و li که مربوط به لیست در صفحات html می شوند را بررسی کنیم، یادآور می شویم که تگ ul و li برای ایجاد منوهای استاندارد و باب طبع موتورهای جستجو در سایت یا وبلاگ و همچنین ایجاد نقشه های سایت (بدون استفاده از xml) کاربرد فراوان دارند.

ساختار تگ ul و li در html


قبل از اینکه به نحوه تنظیم تگ های ul و li با استایل css بپردازیم، بد نیست نگاهی اجمالی داشته باشیم به نحوه استفاده از دو تگ ul و li در صفحات html؛ از این دو تگ برای ایجاد یک لیست با زیر مجموعه به صورت درختی استفاده می شود، مثال زیر نحوه صحیح چیدمان تگ ul و li را به صورت تو در تو نشان می دهد


تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:47
می پسندم نمی پسندم

آشنایی با کلاس (class) و آی دی (id) در css

آشنایی با کلاس (class) و آی دی (id) در css

یکی از ویژگی ها و قابلیتهای اصلی css استفاده از کلاس و آی دی در تعریف استایل (style) مشخص برای عناصر موجود در صفحات وب (html) است، کلاس و آی دی الگوهایی کلی را تعریف می کنند که از آن الگوها در شکل دهی ظاهری و ایجاد قابلیتهای تگ های html استفاده می شود؛ در ادامه خواهیم گفت که هر کدام از موارد گفته شده (class و id) برای هدف خاصی استفاده می شوند و خواهیم دید که چگونه می توانیم آنها را تعریف و استفاده نمائیم.

تعریف کلاس و آی دی در css


تاریخ ارسال پست: چهار شنبه 14 بهمن 1394 ساعت: 23:45
می پسندم نمی پسندم

ليست صفحات

تعداد صفحات : 1
صفحه قبل 1 صفحه بعد